donderdag 23 februari 2012

Huishoudbeurs

Een dagje huishoudbeurs met zus, zwangere nicht en dochter. Al vroeg op pad, eerst Robin opgehaald van de tram, daarna door naar Leiderdorp. En natuurlijk stonden we in de file maar gelukkig nog op tijd bij zus aangekomen.
Parkeren bij de RAI lukte gelukkig ook snel, even een kopje koffie en dan op naar de 9 maanden beurs uitgerust met trolley en al.
Ik heb nog nooit zoveel dikke buiken en baby's in kinderwagens bij elkaar gezien, wat een drukte. Maar wel veel leuke dingen gezien en aangeschaft. Alvast een wrapper gekocht als kraamkadootje, is een soort omslagdoek die je omdoet in de buggy of maxicosi. Die hebben we alvast binnen. Na voor me gevoel daar uren rondgelopen te hebben toch maar even een broodje gaan eten. Een zalmwrap en broodje tonijn samen met Robin gedeeld, allebei de helft gegeten dus niet alles in mijn eentje.

Toen maar weer op stap naar de eigenlijke huishoudbeurs. Wat een gekkenhuis, geen doorkomen aan. Moet eerlijk zeggen dat de negenmaandenbeurs daarbij vergeleken een rustig doorkomen was. Robin zag het wel zitten om dit elk jaar te doen maar ik weet het nog niet. Misschien toch maar een keer naar de Libelle zomerweek, is buiten en wat weidser opgezet.

We hebben van alles, chocolade, drop, een tas met van alles, maar het meeste is toch wel baby spul.

Misschien als ik goed uitgerust ben, moet je nog maar eens vragen of ik volgend jaar weer ga. Het was wel heel gezellig zo met z'n viertjes en vooral veel gelachen.
Eerst even de koffie.

De lachebekjes hebben er zin in

Ingang van de negen maanden beurs

Ja Peet, je staat er echt op met je karretje

Volgens mij was dit een Fischer Price mannetje/vrouwtje

Even proeven hoe jouw broodje smaakt


Even bijkomen


De buit van de dag

Vraag me niet meer wat er allemaal in de tassen zit.