maandag 7 oktober 2013

Barcelona dag 1

Gelukkig heelhuids aangekomen in Barcelona. Alles liep gesmeerd, aangekomen bij het appartement was alles daar gesloten, moesten we de sleutel ophalen bij een kantoor aan de Ramblas. Ik hou dus niet van tegenslagen zo'n eerste dag. Na veel omzwervingen, busreizen en veel wandelen kwamen we bij het kantoor aan. De schrik sloeg me om het hart omdat ik net papieren in de prullenbak had gegooid en ik dacht dat daar de voucher van het appartement bij zat, twee keer de straat doorgehold, prullenbak doorzocht, maar nee nergens, met hart in de keel terug bij het kantoor. Wat blijkt: zit in de zak van Jordan's broek. Lache toch.
 De sleutel was bij de schoonmaakster van het appartement, dus we konden teruggaan en daar ophalen &&@€&@€&@. Wat denk je zelf meneer van het kantoor. Zorg maar dat de sleutel hier komt. Die konden we dus ophalen na 4 uur. Gelijk maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt wat winkels te bekijken en de duiven te voeren. Heerlijk weer dus gelijk maar een terrasje gepakt. 
Al met al een goede eerste dag. Redelijk appartement (natuurlijk niet als de foto van internet) maar goed te doen.
Nu we uitgerust zijn van onze omzwervingen, even opknappen en op stap voor een lekkere tortilla patatas want daar heb ik echt trek in. 



Heerlijke paella, tapas en toetje gegeten, even wennen aan het spaanse leven, want de eettijden liggen hier wel veel later, maar dat gaat vast wel lukken