vrijdag 11 oktober 2013

Barcelona dag 5

Vandaag ben ik jarig en na telefonische felicitaties vanuit Nederland van mam en pap en Petra, de plannen voor de dag doorgenomen, ik had al een heel programma wat ik graag wilde doen maar eerst moesten we even naar de Ramblas (vlgs Leo en Robin) en koffie drinken bij de Starbucks. Nergens anders het moest Starbucks worden. Dus eerst naar de Ramblas en wat inkopen gedaan, leuk vest en bloesje gevonden bij de Mango, ik ga ervan uit dat ze hier andere kleding hebben dan in Nederland. En veel kijken in de winkels, prachtige laarzen van Sendra, maar de prijzen zijn hetzelfde als bij ons dus die heb ik maar laten staan. 
Toen op naar de Starbucks, de koffie met worteltaart was heerlijk maar we bleven wel lang zitten en dat was ook wel met een reden. Ineens wordt er voor me gezongen en staan Petra, Cor en Brenda voor mijn neus. Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik nog nooit van mijn leven zo verrast ben. Lachen, huilen alles tegelijk, en met mijn mond vol tanden wat me niet gauw gebeurd. Wat een super verrassing voor mijn verjaardag, toch wel een heel mooi cadeau.  Nog even samen koffie gedronken en toen de stad met elkaar onveilig maken. 


Overal een beetje gekeken en nog leuke dingen gekocht. Jordan een mooi pak en broek en Robin nog een paar laarzen. Cor en Brenda ook nog wat leuke dingen en toen op naar het diner.
Heerlijke tapas gegeten en gezellig bijgekletst.


Plannen voor morgen gemaakt om met elkaar naar Montjuic te gaan en daarna ieder naar ons eigen appartement. Uitgeteld rollen we allemaal ons bed in.