dinsdag 13 maart 2012

Even wat anders

Na allerlei baby spulletjes gemaakt te hebben even wat anders. Ik had al een deken en twee kussens voor Robin gemaakt in het delfts blauw, maar twee kussens erbij kan ze wel goed gebruiken. Dus even tussendoor wat anders maken is ook wel leuk, gegoogeld en gezocht en weer twee leuke patronen gevonden op drops/garnstudio. Hier staan zoveel patronen op van baby spulletjes tot interieur, zeker de moeite waard als je van handwerken houdt hier een keer een blik op te werpen.
Een voorkantje klaar en met de tweede hard bezig. Dan nog even voor een leuk stofje kijken voor de achterkant. De kussens heb ik al klaar liggen dus ik hoop voor het weekend de kussens bij Robin af te kunnen leveren.

Ik heb nu op mijn werk een aantal van mijn baby spulletjes neergezet, dit is per slot van rekening de doelgroep, in de hoop een beetje bekendheid te krijgen en natuurlijk ook wat te gaan verkopen. Het maken is mijn passie maar het is natuurlijk wel leuk als het ook een bestemming gaat krijgen. Dus fingers crossed en hopen dat het gaat lopen. Vanaf volgende week heb ik ook minicards (soort visitekaartjes) dus dan wordt het gelijk wat professioneler.