donderdag 21 augustus 2014

Zeebenen.

Vanmorgen eerst een mooie wandeling gemaakt door Karlskrona en gelijk maar kaartjes gekocht voor de boottocht die we vandaag gaan maken naar de eilanden die ook bij de stad Karlskrona horen.


Van de prachtige huisjes in de lieve kleurtjes kunnen we maar niet genoeg krijgen en zo met het zonnetje erbij ziet alles er prachtig uit.



Hier zie je de route (rood) die we gevaren hebben, het was een tocht van 3 uur!!!. Het was een hele zit maar wel de moeite waard, je kon zo heel duidelijk zien dat de stad uit allemaal eilanden bestaat, als je met de auto rijdt valt het niet zo op, je gaat wel over een brug met aan allebei de kanten water maar zo vanaf de boot was het prachtig om te zien. Het ene eiland is best nog wel groot met huizen en schapen, en het volgende eiland is kaal met alleen maar steen en af en toe een boom.


Ondanks de stralend blauwe lucht en een heerlijk zonnetje was het best flink koud op de boot, dus we zaten er goed ingepakt bij, niet op ons mooist maar wel warm.

Terugkomen van de boot, hebben we toch nog even de auto gepakt en zijn we naar een paar eilanden toegereden. 


En als je dan toch de hengel in de auto hebt, kan je hem het beste maar even gebruiken. We hadden gehoopt op een free meal, maar helaas waren de visjes te klein.

Dus het werd een foccacia in een italiaans zaakje aan de overkant van het hotel, was misschien maar goed ook dat de vissen niet wilden bijten. 


Morgenochtend vroeg op voor de rit naar Stockholm.

Wordt vervolgd...........