woensdag 18 juli 2012

Kl&€@#%$¥zooi

En inderdaad, weer niet geweest. Nu wordt het weer vrijdag. Koop nooit bij itbecomeone in Zaandam. Ik denk dat de ING ook nooit meer met ze in zee zal gaan. Ik had het zo leuk gevonden dat de tablet er zou zijn voordat Jordan thuis is. Wachten er al op vanaf 23/4/12 was dus niet te veel gevraagd voor 19 juli. Vrijdag maar weer afwachten.

Elk nadeel heeft z'n voordeel??

Vandaag wordt ik weer eens gegijzeld door de leverancier van het Samsung tablet. Voor de 4e keer een toezegging gekregen dat het echt vandaag geleverd gaat worden. Eigenlijk geloof ik het niet meer maar blijf toch maar weer braaf thuis wachten want ja misschien wordt het toch wel geleverd. Tijd konden ze helaas niet zeggen ergens tussen 9 en 5. Dus vroeg het bed uit want als ik onder de douche zou staan en de bel gaat dan ben ik te laat, dus om 9 uur was ik er klaar voor. Om nu op de bank te zitten wachten leek me ook geen goed idee, dus de keuken maar een goede beurt gegeven en daar komt het voordeel van het nadeel om de hoek kijken. Een schone keuken.
En dan is de keuken klaar, heb natuurlijk van alles te doen maar het moet geen geluid maken (dan hoor ik de bel niet) en het moet beneden gebeuren (anders ben ik niet op tijd beneden als de bel gaat). Heb nog wat pannenlappen af te maken en armbanden te maken. Maar of ik dat de hele dag wil doen??